lørdag, 23. februar 2019 | Login

Kursus / come-to-gether day om Water Transfer Printning Fremhævet

Water Transfer Printning - hvad er det? tænker du måske for det er ikke så udbredt endnu i Danmark.

WTP er en måde hvor man kan dyppe stort set alt og få den fede effekt med de mange mønstre der findes. Når man fører emnet ned gennem folien som ligger i vandet, så suges folien til emnet så det kommer ind i alle huller og kanter. For at opnå det bedste resultat skal overfladen være så blank som muligt. WTP foregår i store kar. 

Det bliver nu muligt for prof. skiltefolk her i Danmark, at få nærmere indblik i hvad denne WTP egentlig er. Det sker lørdag den 04. april 2015, hvor Richard der har RC-Solfilm stiller sine lokaler til rådighed for branchen's folk. Her vil Richard også fortælle deltagerne mere omkring denne metode, som han har været på kursus ved HGArt i Spanien for at lære mere om.

Dagens program:

Kl. 10.00 Dagen starter med lidt info omkring WTP
Kl. 12.00 Middagsmad indtages på McDonalds eller Sunset som ligger lige i nærheden af RC-Solfilms lokaler
Kl. ca 16-17 Afslutning på en forhåbenlig meget lærerig dag omkring WTP

Denne dag vil der være mulighed for at prøve at fortage et dyp, du/i kan medbringe en lille del fx. en interiør del eller iphone cover, større emner må i lige slå på tråden da i så skal gi lidt til omkosteningerne, der vil også være mulighed for disse shapes som vi har, dem kan i købe for 25.- stykket. Denne dag er vores mål for at kunne få dette emne mere frem i danmark, da der er stor interesse i det, så det kunne være en fordel for flere at tjene penge, der vil være mulighed for at få en dag kursus i det men det kan vi snakke på dagen, vi vil gerne invitere 40 personer til denne dag.

Nærmere omkring tilmelding findes på SkilteBranchen.dk's Facebookgruppe - klik her for at komme til denne