lørdag, 23. februar 2019 | Login
Vinder af Wrap like a King 2016 er fundet

Vinder af Wrap like a King 2016 er fundet

Avery Dennison Graphics Solutions har fundet en vinder af deres konkurrence "Wrap like a King - udfordringen" på SEMA showet, der blev afholdt i sidste uge i Las Vegas, US. 

I den samlede konkurrence deltog 224 wrappere fra 21 nationer om den eftertragtede titel Wrap Like A King 2016. 

Vinder kunne ikke tro at det var ham som havde vundet

"Ligeså snart at Richard Rawlings annoncerede mit navn kunne jeg ikke tro det" fortæller den nye mester Nick Caminiti, der til daglig er bilwrapper hos Exotic Graphix, Carrum Downs i delstaten Victoria i Australien. "Mit team og jeg ved Exotic Graphix arbejdet så hårdt for at designe en unik, kreativ og teknisk udfordrende wrap. Det er en ære at blive anerkendt som den 2016 King of the Wrap verden for vores hårde arbejde og indsats. Vi kan ikke vente med at tage trofæet hjem til Australien og vise det frem! "

Caminiti brugte Avery Dennison ® Supreme Indpakning Film Diamond Silver med DOL 1460 laminat film til at fuldføre sin post i Challenge. Han valgte en 1930 Ford Tudor, for at skille sig ud fra andre indlæg i konkurrencen, og betales ekstra opmærksomhed til det indre af bilen (fx bag hjulene på instrumentbordet).

Hans design koncept var centreret omkring en customs bil lavet i tresserne ville se ud, med et strejf af 'digital', der ikke kunne opnås ved hjælp af maling alene. Efter airbrushing og scanning i high definition, blev Toxic design trykt på DOL 1460 laminat. Kurver på bagsiden hjørner udgjorde den største udfordring, hvor det krævede stor dygtighed at wrappe.

Caminiti kong af Wrap verden præmie pakke indeholder en tre-nætters ophold i Las Vegas for at deltage i SEMA show, et Avery Dennison Wrap klasse efter eget valg, en personlig 67 "Race Rampe produkt. Derudover vil han modtage en $ 1.000 kontant præmie, en Wrap Like A King trofæ, og marketing støtte fra Avery Dennison. Denne støtte omfatter Facebook ® annoncer, eksponering på Avery Dennison Graphics Solutions hjemmeside, og en print annonce i en messe publikation. Den komplette præmiepakke har en værdi på næsten $ 5.000.

De 2016 Challenge dommere var Justin Pate, Molly Waters, Myles Kovacs, Peter Wright, Vilmar Klok, Nuno Gomes og Hans Bruins.

8 regionale mestre

Følgende Regional Wrap LIke A King var også blevet udnævnt tidligere, at vinde de første præmiepakker til en værdi af næsten $ 3200:

· Nordamerika øst - Sean Tomlin, Designer Wraps

· Nordamerika Midwest - Ken Tonn, Brand Installers

· Nordamerika Central - Kevin Kempf, PG NOLA

· Nordamerika Syd - Steve Carney, Carbon Wraps

· Nordamerika West - Andy Soleimani, Sticker By

· Canada - Connor William Barr, Coastal Car Wraps

· Europa - Bong Nai Chi, WrapStyle

· Australien & New Zealand - Nick Caminiti, Exotic Graphix

"Det var dejligt at se sådan et højt niveau af håndværk og indsats i dette års poster. Konkurrencen var hård blandt de otte regionale vindere, men Caminiti's bud på wrap trådte frem, "sagde Wright, Wrap Like A King dommer og teknisk marketingchef, Avery Dennison Graphics Solutions, Australien / New Zealand. "Som førstegangsdommer, jeg vil bare sige," det er sværere end det ser ud! " Panelet havde en vanskelig ved at finde den rigtige vinder da konkurrencen var meget hård, men Caminiti fortjente hver stemme og den ultimative krone. "

Dommerne evaluerede 224 totale indlæg baseret på kriterierne i visuel transformation (forskellen mellem indsendt før og efter billeder), kvalitet og dygtighed niveau af installation, samlede offentlige udseende og appel, og entydighed af designet.

"Caminiti brug af Avery Dennison Supreme wrappingfolie Diamond linje var ekstraordinært. Blanding og matchning af flere Avery Dennison film viser den kreativitet vi håber, at vores produkter anvendes til at opnå, "siger Jeff Losch, Nordamerika marketingdirektør hos Avery Dennison Graphics Solutions. 

"Jeg har været en dommer for Wrap Like A King konkurrencen siden den blev oprettet i 2013. De indsendte konkurrencebidrag var i år kreative og nogle af de bedste tekniske arbejde jeg nogensinde har set," sagde Justin Pate, professionel wrap installatør.