lørdag, 23. februar 2019 | Login

Ny template med forbedringer Fremhævet

Hele tiden sker der forbedringer af ting, og det er der også ved at ske med SkilteBranchen.dk. Vi har tidligere kørt på en Joomla 2.5, men idet denne er udrangeret nu og vi skulle over på Joomla 3.3 så havde vi nogle overvejelser om vi skulle fortsætte uændret med det gamle system eller om vi skulle foretage en større opdatering med login, template (den måde som websiden bliver præsenteret på) og nogle andre af de komponenter som hele systemet arbejder med. 

På redaktionen valgte vi i samarbejde med vores webteam at sætte en større ændringsproces igang, og vi synes selv at vi har skabt en del forbedringer på designområdet. For brugerne som dig skulle det bliver nemmere og mere overskueligt at læse og bruge SkilteBranchen.dk.

Nyt logo til SkilteBranchen.dk

Når vi alligevel skulle hen og opdatere en masse på vores webportal, så har vi også valgt at opdatere vores logo, så det dels bliver mere læsbart og samtidig også viser sin tilknytning til skiltebranchen med de skæremærker det nye logo omkranses af. Derfor vil du i en overgangsfase møde begge logoer.

Intet fungerer uden økonomi

Samtidig har vi på redaktionen også et ønske om endnu flere selvproducerede artikler hvor vi også kommer mere rundt i landet, hvorfor vi opfordrer leverandører til at tegne annonce på SkilteBranchen.dk. Som det gamle ordsprog siger "Når man vil nyde, så må man også yde". Flere leverandører har også fået mersalg ved opslag på vores lukket Facebook-gruppe.

I forbindelse med opdateringen er vi også igang med at opdatere leverandøroversigten, som bliver gjort mere tidssvarende. Hvis du er under-/leverandør og ønsker at få kontaktinfo på leverandøroversigten, så er du velkommen til at købe et klippekort eller tegne et årsabonnement - læs mere her.

D
et betyder også at der er kommet opstramning på opslag i SkilteBranchen.dk's FBgruppe. Se mere under annoncering.

Videoindslag

Som du måske har bemærket så er der kommet en videokategori. Det skyldes, at vi som noget nyt påtænker at lave videoindslag udover de artikler du kan læse, så vil du også få mulighed for at se videoindslag på denne portal for skiltebranchen


Vi har flere nye ting under udarbejdelse, herunder et større projekt som er under forberedelse til at arbejdsgruppen kan præsentere det for skiltefirmaer i løbet af foråret 2015.

Nyt login

Samtidig med at vi har skiftet meget ud af vores system, som vi kører SkilteBranchen.dk, så har vi ikke haft mulighed for at kunne overføre login-systemet 100%, idet hele login-systemet er udskiftet - hvorfor vi har valgt at man skal oprette sin profil på ny, og undskylder herfor.