lørdag, 23. februar 2019 | Login
Club SkilteBranchen.dk er etableret og hvad betyder det for dig?

Club SkilteBranchen.dk er etableret og hvad betyder det for dig?

FORBEDRET NETVÆRK INDENFOR SKILTEBRANCHEN

Siden starten af SkilteBranchen.dk i 2009 har vi været under løbende udvikling. Nu tager vi endnu et step og denne gang er det et stort step til et bedre fagligt netværkssamarbejde blandt danske skiltefirmaer og leverandører, som har været efterspurgt.

Vi har nemlig nu etableret Club SkilteBranchen.dk som vil være skiltebranchen's nye STÆRKE netværk. Som medlem af Club SkilteBranchen.dk vil du som arbejder indenfor skiltebranchen være med i et stærkt netværk af professionelle indenfor skiltebranchen i Danmark.

Dine fordele som medlem af branchenetværket Club SkilteBranchen.dk vil blandt andet være:

  • NETVÆRK INDENFOR SKILTEBRANCHEN Med et medlemskab af Club SkilteBranchen.dk er du med i et stærkt netværk af professionelle indenfor skiltebranchen.
  • EKSKLUSIVE ARTIKLER, KURSER & EVENTS Som Club SkilteBranchen.dk medlem har du adgang til eksklusive artikler, kurser og events. 
  • MARKEDSFØRING AF DIT FIRMA OVERFOR SLUTKUNDER Med et Club SkilteBranchen.dk medlemskab får du din egen side stillet til rådighed, hvor du kan fortælle om dine specielle kompetencer og fokusområder. Slutkunder vil kunne finde Club SkilteBranchen.dk's medlemmer via FindSkiltefirma.dk som peger direkte til Club SkilteBranchen.dk. Her vil de kunne søge via Google's geokort, samt via søgeord og regionssøgning. Du har mulighed for op til 500 bogstaver og 5 fotos i beskrivelsen af dit skiltefirma naturligvis med link til din firmawebside.
  • KREDIT REGISTER Der arbejdes på at få godkendt et lovligt kreditregister, som kun vil blive muligt at anvende for medlemmer af Club SkilteBranchen.dk. Her vil du kunne se hvilke kunder der er indberettet enten som dårlige betalere eller bestiller uden at betale for eksempelvis layoutomkostninger.
  • LEVERANDØROVERSIGT På ClubSkilteBranchen.dk vil du også som clubmedlem finde en god oversigt over produkter som leverandørmedlemmer af Club SkilteBranchen.dk har. Søgningen er bygget op på samme måde som "Find Skiltefirma", hvor du kan søge via søgeord/TAGS, geografisk søgning og via kortsøgning
  • Markedsføringsmateriale Udover de ovennævnte fordele, får du som medlem af Club SkilteBranchen.dk naturligvis også markedsføringsmateriale, som du har lov til at benytte så længe at du er medlem af Club SkilteBranchen.dk

Hvorfor skal du så være medlem dig som er skilteproducent?

Club SkilteBranchen.dk er ikke nogen fagforening, men derimod et fagligt netværk, hvor du kan spare med dine kollegaer indenfor skiltebranchen. Jo flere der melder sig ind i clubnetværket så bedre vil vi stå, når vi skal hen og forhandle medlemsrabatter til vores medlemmer af Club SkilteBranchen.dk. Et medlemsskab koster mindre end hos andre tilsvarende fagorganisationer, da det hele skal hvile i sig selv. Vi vil ikke læne os op af nogen bestemt fagorganisation, som visse organisationer gør indenfor vores branche.  

Det eneste vi kræver for at man kan blive medlem er, at man arbejder professionelt indenfor skiltebranchen med sit firma, og at man er momsreg. med en minimumomsætning på 50.000 kr på årsbasis. Det er også kriterierne, når man søge optagelse i vores lukket facebookgruppe. Desuden har vi nogle ting i støbeskeen, som vi glæder os til at løfte sløret for senere, men du kan glæde dig til dette.

Hvorfor skal du så være medlem dig som er leverandør til skiltebranchen?

Club SkilteBranchen.dk er ikke nogen fagforening, men derimod et fagligt netværk indenfor skiltebranchen. 

Hvad sker der så for nuværende medlemmer af SkilteBranchen.dk's lukket facebookgruppe?

Der har været en hel del henvendelser til redaktionen på SkilteBranchen.dk om Club SkilteBranchen.dk - både negative men sandelig også en del positive henvendelser. På baggrund af disse har vi haft taget medlemskab af SkilteBranchen.dk's lukket facebookgruppe op til overvejelse. som især var dette henvendelserne gik på.

Oprindelig var det meningen, at kun medlemmer af Club SkilteBranchen.dk kun kunne være medlem af nævnte facebookgruppe. Når vi lægger alle de argumenter vi har modtager for og imod dette, så lander vi den på følgende måde:

FREMOVER vil SkilteBranchen.dk's FBgruppe kun være for skilteproducenter og deres ansatte, samt Club SkilteBranchen.dk's leverandørmedlemmere. Det vil sige, at det fortsat være muligt at være medlem som skilteproducent af SkilteBranchen.dk's lukket facebookgruppe uden at være medlem af Club SkilteBranchen.dk, men har man ikke adgang til de fordele som medlemmer af Club SkilteBranchen.dk naturligvis har.

Leverandører, som ikke pr 15. juli 2015 har tegnet medlemskab af Club SkilteBranchen.dk eller profileringsaftale på SkilteBranchen.dk vil ikke have mulighed for at forblive medlemmer af SkilteBranchen.dk's Facebookgruppe.

 * Igangsættes så snart SkilteBranchen.dk har modtaget godkendelse fra Datatilsynet.